Kako da prepoznate da on nije pravi

17.07.2007, 01:04
Usponi i padovi - Kako da prepoznate da on nije pravi

Na početku veze su velikodušni, brižni i puni komplimenata prema ženi koju su odabrali, ali kad vežu „žrtvu“ za sebe, otkrivaju svoju tešku, manipulativnu pa čak i nasilnu stranu.

Evo nekih znakova ponašanja koji mogu da vam ukažu na to da je vaš partner neko koga bi svakako trebalo da se klonite:
1. Ukoliko je zavisan od opijata. Naime, svojim zavisnostima osobe često nastoje da potisnu loše emocije sa kojima ne mogu da se izbore, kao što je depresija. Kad je pod uticajem opijata, možda izgleda opušteno, ali čim je trezan, njegovi problemi izbijaju na videlo.
2. Kad je pod uticajem alkohola ili droga postane nasilan... Nakon što se osvesti, pravda se govoreći da to nije bio pravi on i da ne zna šta mu je bilo ili da se ničega ne seća. Ali ne slušajte njegova prazna obećanja da se to neće ponoviti, nego bežite što pre!
3. Sklon je laganju o bitnim stvarima, na primer, o svom poslu ili odnosima s drugima, ali i kaže da je otišao po novine iako je bio na kafi. S takvom osobom nikad nećete znati na čemu ste jer nema osećaj za realnost.
4. Neka ženska osoba ga zove u jedan sat i vi mu pokažete da ste ljubomorni, a on vam odgovara da ste ludi, smešni ili paranoični. To je očigledan znak da vas ne doživljava ozbiljno i da mu nije nimalo važno kako se vi osećate.
5. Muškarac koji je uvek ljubazan, sa svima se slaže i u svemu je zadovoljan zapravo se skriva iza maske i pitanje je vremena kad će eksplodirati. Stvarni muškarac ima vrline i mane kojima se nosi, a ne negira ih.
6. Ako shvatite da u njegovom životu nema prijatelja, pa čak ni da sa svojom porodicom nije blizak, trebalo bi da se zabrinete. Možda će vam laskati da ste vi prvi i jedini koga voli, ali zapravo teško da takav muškarac može bilo koga da voli.

Izvor: blic

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 1 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
  • luxeen_001@yahoo.co.uk Hello dear Greetings to you,My name is luxeen, i view about you in this site and i decide to communicate with you, it will be my pleasure to be your friend, i wish if you will respond to my mail box so that i will tell you more about my self, i hope to hear from you. yours luxeen. Здраво драги Поздрављам вас, Моје име је луксеен, ја мишљење о вама у овом сајту и ја одлучили да комуницира са вама, биће ми задовољство да буде Ваш пријатељ, желим ли ће одговорити на мој поштански сандучић тако да ћу ти рећи више о мојим себе, надам се да чујемо од вас. Ваш луксеен. luxeen_001@yahoo.co.uk
    (lux001)
Vezane vesti
Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 263
Koliko clanova ima idealna porodica?