Doterane i na plaži

10.07.2013, 21:02
Modni trendovi - Doterane i na plaži
Došla je sezona godišnjih odmora. Bilo da idete na more, jezero, reku, potrebno je da budete opremljeni atraktivnim kupaćim kostimima ili plažnim aksesoarima.

TUFNE
Na putu do plaže idealno će vam stajati roze haljina upadljivog dezena. Bikini kupaći kostim istaći će vaš dekolte. Tufne su u modi ovog leta.

TIRKIZNO
Dvodelni kupaći kostim u kojem ćete izgledati sjajno i istaći vašu morsku boju. Uz kupaći kostim, nezaobilazne su naočare za sunce. Tirkizna boja je hit ove sezone.

JEDNODELNI KUPAĆI
Ukoliko želite da prikrijete stomak, jednodelni kupaći kostim je pravi izbor. Ako želite da imate šik luk na plaži, stavite komad nakita koji je u tonu sa kupaćim kostimom.

ANIMAL PRINT
Enimal print je jako korišćen u odeći za sezonu proleće-leto 2013. godine. Roze pismo tašna upotpuniće vaš izgled, ali i omogućiti da u svakom trenutko znate gde vam se nalaze neophodne stvari za jedan topli letnji dan.

IDEALNO ZA ODMOR U KAFIĆU
Želite da se zaštitite od sunca i sklonite sa plaže u obližnji kafić, onda izaberite haljinu sa interesantnim, šarenim dezenom. Duga haljina, koja ističe vaš struk.

PRUGE
Pruge su pun pogodak ove sezone. Stoga smo vam preporučili nekoliko prugastih stvari koje će osvežiti svaku letnju odevnu kombinaciju.
Izvor: blic zena

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
    Vezane vesti
    Ko je online
    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 83
    Koliko clanova ima idealna porodica?