Obuća otkriva vaš karakter

15.03.2013, 03:29
Modni detalji - Obuća otkriva vaš karakter
Nema žene koja ima dovoljno pari cipela. Uvek nam fali bar još jedan par. Svaka od nas ima omiljene cipele koje bi nosila uvek. A da postoji veza između ženskog karaktera i modela cipela koje nose, otkrili su psiholozi.

VISOKE POTPETICE ZA SAMOUVERENE

Ako volite visoke potpetice, uživate da budete u centru pažnje, trudite se da uvek i svuda budete primećeni.
Psiholozi smatraju da ovakve cipele biraju žene koje su uvek spremne na izazove, otvorene i izrazito ženstvene ili žene koje žele da sebi podignu sapouzdanje. Nose ih neobične i dopadljive osobe koje čeznu za pažnjom, a imaju snage da se izbore za ono što žele.

PLATFORMA ZA ROMANTIČNE

Žene koje vole platforme praktične su i romantične. Znaju šta žele i kako da stignu do cilja. Jednostavne su, samopouzdanje im je jača strana i snažne su u ljubavi. Sklone su oklevanju i dvoumljenju, pa je važno da budu okružene pouzdanim osobama.

BALETANKE ZA FLEKSIBILNE
Žene koje vole da nose baletanke kod muškaraca izazivaju zaštitnički nagon. Smatraju da su im potrebne podrška i nežnost, verovatno zato što su ovakve žene u duši i dalje deca. Predvidive su, a ponekad i dosadne. Sklone su pravljenju kompromisa, ljubazne su, pažljive i prijatne. Uglavnom su nežne i fleksibilne.

SPORTSKA OBUĆA ZA DRUŽELJUBIVE
Patike i drugu sportsku obuću biraju aktivne i druželjubive žene. Vole da su stalno u pokretu, a putovanja su im glavna opsesija. Trude se da uvek budu okružene dragim ljudima koje istinski poštuju. Komunikativne su, otvorene, pozitivne, ali ponekad umeju da pokažu i dozu konzervativnosti.

BAJKERSKE ČIZME ZA EGOCENTRIČNE

Odmerene, egocentrične i pomalo hladne devojke biraju bajkerske, odnosno rokerske čizme. Iako su veoma samostalne, umeju da budu i prilično osetljive. Ne prija im kad su ljudi grubi jer više od svega cene harmonične međuljudske odnose.

CIPELE NA ŠNIR ZA PRONICLJIVE
Cipele inspirisane muškim modelima vole žene koje znaju šta žele i idu ka cilju bez obzira na tuđe mišljenje. Skrivaju osećanja, pa su uglavnom uzdržane. Precizne su, pronicljive, ali i sklone depresiji.

PUNA PETA ZA POUZDANE
Žene koje vole i rado nose cipele sa širokom petom samouverene su, imaju čvrsto mišljenje i stavove, a odlučno ih zastupaju i brane. Pouzdane su i na njih drugi mogu da se oslone. Obuća sa ovakvom štiklom idealan je kompromis između ženstvenih visokih štikli i udobnih niskih peta. Stabilne su i udobne, pa u njima mogu da provedu ceo dan.
Izvor: blic zena

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
    Vezane vesti
    Ko je online
    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 162
    Koliko clanova ima idealna porodica?