Da li su žene najlepše sa 29 godina?

26.03.2013, 16:34
Modni trendovi - Da li su žene najlepše sa 29 godina?
Prama najnovijoj studiji na temu starenja sprovedenoj u SAD, muškarci misle da su žene najlepše sa 29 godina, ali da su najzavodljivije u 30. Same žene, pak, misle da su najlepše u 31, ali se slažu sa mučkarcima da su sa 30 godina najzavodljivije.

Da bi ustanovio šta muškarci i žene misle o promenama ženskog izgleda tokom godina, o efektima plastične hirurgije, i o tome da li seks s godinama postaje sve bolji, magazin "Alur" je anketirao oko 2000 osoba širom SAD.
Rezultati ankete su pokazali da muškarci najviše samopouzdanja imaju između 50 i 69 godina, dok žene vrhunac svog seksualnog samopouzdanja dostižu između 18. i 29. godine. Dobar primer ovakve kombinacije predstavljaju Alek Boldvin (54) i njegova nova supruga Hilarija (28).
Mada se 57 odsto anketiranih slaže da seks s godinama postaje bolji, samo trećina muškaraca iz generacije bejbi buma tvrdi da ih privlače žene njihovih godina, ali zato 36 odsto muškaraca od 18 do 29 godina smatraju da su "starije tete seksi".
Gotovo svi - 84odsto muškaraca i 91 odsto žena -se slažu da su žene više nego muškarci izložene pritisku da izgledaju mlađe nego što zapravo jesu. Logično je, stoga, što je zbog fizičkih znaka starenja zabrinuto samo 34 odsto muškaraca - i 56 odsto žena.
Kada je reč o sedoj kosi, prva asocijacija kod žena glasi "stara", dok kod muškaraca glasi "otmen". Zanimljivo je, međutim da 63 odsto muškaraca, i samo 36 odsto žena u SAD farba kosu da bi izgledalo mlađe. Oko 70 odsto pripadnika oba pola kaže da se protiv starenja bori neinvazivnim merama, dok samo jedan procenat priznaje da pribegava plastičnim opercijama, injekcijama ili laserskim tretmanima, mada o takvoj intervenciji razmišlja 42 odsto žena i samo 18 odsto muškaraca.
Izvor: blic zena

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
    Vezane vesti
    Ko je online
    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 116
    Koliko clanova ima idealna porodica?