Srebrni detalji, kuća ko nova

30.12.2011, 18:33
Uredjenje - Srebrni detalji, kuća ko nova

Kićenje jelke i ukrašavanje kuće prava je antistres terapija. Srebrni detalji su odličan izbor jer im se pripisuju mnogostruka magična svojstva.
Samo za vas i njega
Ne očajavajte ako nemate klasičan trpezarijski sto. Ovakvu kompoziciju možete da postavite i na stočiću samo za vas i njega. Po belom svečanom stolnjaku pospite zlatne perle, izvadite najlepše tanjire koje imate, na njih položite veći salvet obmotan zlatnom trakom i poklončiće. Pustite ga da detinjom radoznalošću istražuje njihovu sadržinu uz blagi titraj sveća.
candles

 Savršena ideja
Sigurno ste stoput čuli kako sitnice život znače. U nekim trenucima, koliko god imali ili nemali, koliko god se mučili, to je večna istina. Lepo upakovanom sitnicom izmamićete osmehe na licima najmilijih. U slatkom pakovanju kolačića očitaće se sva vaša ljubav, pažnja i posvećenost.


cupcake

Lekovita igra boja
Poigrajte se tajanstvenim uticajem boja i, poput drevnog alhemičara, popravite svima raspoloženje. Svetlije boje prijemčivije su za oko jer emituju više svetlosti, a kad je više svetla, više je i hormona sreće. Neka se na vašem stolu sretnu bela i srebrna boja na svakom detalju. Dodajte malo purpurne, koja se smatra bojom prosperiteta.

sp

Kraljevski štos
Kao svetlost koja sija u tami, zvezda je drevni simbol nade. Pospite srebrnim zvezdama trpezu, upalite poneku sveću, umesite zvezdane kolače i prepustite se magiji simbola. Povratite izgubljenu veru i, ispunjeni optimizmom, uživajte u novogodišnjoj noći s najmilijima.

Igrajte se
Novogodišnja trpeza je fenomenalni poligon za one koji imaju maštu. Igrajte se sa posuđem različitog oblika, neobičnim detaljima i dodajte malo boje.

Izvor: blic zena

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
    Vezane vesti
    Ko je online
    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 54
    Koliko clanova ima idealna porodica?