Rezervoari biljnog i životinjskog svijeta

27.12.2006, 05:39
Poslovna žena - Rezervoari biljnog i životinjskog svijeta
Na ovom sajtu su predstavljeni najugroženiji, a ujedno i najbogatiji rezervoari biljnog i životinjskog svijeta na Zemlji. Te jedinstvene teritorije se prostiru od Kalifornije sa jedne do Okeanije na drugoj strani planete i bitan su životni prostor za veliki broj endemskih vrsta. Sajt koji je ovom prilikom predstavljen pripada Centru za izučavanje primjenjene nauke o biološkoj različitosti biljaka i životinja u jednoj sredini, a cilj mu je da podigne nivo svijesti građanstva o zaštiti životne sredine i prirodne vegetacije.

Adresa:
www.biodiversityhotspots.org
Izvor: Internet

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 1 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
  • luxeen_001@yahoo.co.uk Hello dear Greetings to you,My name is luxeen, i view about you in this site and i decide to communicate with you, it will be my pleasure to be your friend, i wish if you will respond to my mail box so that i will tell you more about my self, i hope to hear from you. yours luxeen. Здраво драги Поздрављам вас, Моје име је луксеен, ја мишљење о вама у овом сајту и ја одлучили да комуницира са вама, биће ми задовољство да буде Ваш пријатељ, желим ли ће одговорити на мој поштански сандучић тако да ћу ти рећи више о мојим себе, надам се да чујемо од вас. Ваш луксеен. luxeen_001@yahoo.co.uk
    (lux001)
Vezane vesti
Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 41
Koliko clanova ima idealna porodica?