Letnje modne greske

02.08.2008, 06:29
Modni detalji - Letnje modne greske

Znamo, nije lako biti primereno odeven na ovih 40 stepeni. Vrelina nas prosto mami da skinemo suvišne krpice sa sebe, čak i na poslu. Ipak, budite pristojni i izbegnite ove neoprostive modne greške.

1. Grudi bez brushaltera
Grudi koje slobodno skakuću uokolo nisu znak emancipacije i ostavljaju veoma loš utisak o vama, koliko god mislili da su vaše ukrućene bradavice seksi! Obucite grudnjak.
Dekolte je izuzetno seksi, ali nije dobro da izazovete utisak kao da će vam grudi iskočiti iz “ambalaže”!

2. Providne bele pantalone
Nevolja s belim letnjim pantalonama u tome je što najčešće otkrivaju kako, na primer volite tange ili čipkasti veš! Biće bolje ako ispod nosite glatke gaćice boje kože.

3. Čarape na sandale
Sandale i otvorene cipele najlepše je nositi na bosu nogu, iako je sada trendi uz njih obuti i dokolenice. Ali, takve ludorije valja ipak prepustiti modnim stručnjacima!

5. Farmerke nisko na kukovima
U redu, ok je videti tange koje se penju iznad pojasa pantalona svaki put kad se u kancelariji sagnete ili sednete. Dakle, odlučite se za pantalone iz kojih vam gaćice neće bezobrazno viriti!

farmerke

6. Preuska majica
Što toplije, to uže i manje majice? Pogrešno, i u stručnom i modnom pogledu! Koža se hladi i lakše diše kad su majice šire, a i salce oko struka manje se vidi!

8. Minić
U redu, malo kraća suknja može da prođe i na poslu, naročito ako umete da je nosite odmereno i imate lepe noge, ali mikro minić ostavite za diskoteku ili plažu!

Izvor: BalkaniYUm

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
    Vezane vesti
    Ko je online
    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 212
    Koliko clanova ima idealna porodica?