Datum unosa: Ponedeljak 31.05.2010, 09:53, Naslov:
Bambi,ne zelim ti da ti se ostvare sve zelje jer onda neces vise zeleti,zelim da ti se ostvari onoliko zelja koliko ti je potrebno da budes srecna....ljubim te i zelim sve najbolje od srca!!!!!
____________________ Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo,
a samo vera, gleda gore.
Datum unosa: Ponedeljak 31.05.2010, 10:34, Naslov:
Dushice nasha draga,SRECAN TI RODJENDAN,shta da ti pozelim kada imash sve?Imash ljubav,imash srecu,imash zdravlje!Zelim ti da ostane tako celog zivota!
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Datum unosa: Ponedeljak 31.05.2010, 10:37, Naslov:
Bambi moja najsladja! Zelim ti srecan rodjendan! Sve ti najbolje bwe zelim! Jer si dusa prava,mali dobrica,i najsladja curica!!!
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Datum unosa: Ponedeljak 31.05.2010, 11:30, Naslov:
I mi volimo tebe Bambi Zasluzila si lepe chestitke
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Datum unosa: Ponedeljak 31.05.2010, 17:31, Naslov:
Pa kome je to danas rodjendan? Draga nasa lepotice, zelim ti sve najlepse zbog toga sto mislim da si to i zasluzila, da uvek budes tako lepa i nasmejana, nikada nemoj skidati osmeh sa lica, a suzu da pustis samo od radosti.. Neka ti svaki dan bude poseban kao ovaj.. Sve sto bih pozelela sebi, to zelim i tebi i da.... ostani uvek onakva kakva jesi, nikada se nemoj ni zbog koga menjati
____________________ "Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."
Bambi..nisam znala da ti je juce bio rodjendan..
Evo sa zakasnjenjem..srecan rodjendan...ti zelim..i sve najbolje...i da nam ostanes takva kakva jesi..
____________________ Bog je svim andjelima da krila samo tebi nije ,jer nije zeleo da mu nalepsi andjeo odleti! <3