i ja bi trebala da se farbam...ali pokusavam svoju kosu da pustim i nisam se farbala skoro godinu dana....ali boja mi je sad grozna...mislim da ipak hocu....
Dugo sam plava! Palo je i meni na pamet da pustam svoju boju, ali odustala sam jer bi bas bas potrajalo i mnogi mi kazu da sam im najlepsa kao plavusa, jer sam bila svakakva! Tako da cu i dalje biti plava!
____________________ " Dani bez tebe su mi kao crno bele fotografije sa izlozbe cveca "
i ja sam sve boje isprobala,i nalepse mi je smedja tamnija...ali iskreno ovde su farbe katastrofa skupe...da prevedem u dinare jedna kosta1100 din...a meni su potrebne dve....
I ja imam problema sa ledjima! Kao neka baka sam! Isla sam kod lekara, dala 2000 za pregled, sat vremena je pricala a nista pametno nije rekla! U fazonu, moglo bi biti ovo, a mozda ono! To sam znala i bez nje!
____________________ " Dani bez tebe su mi kao crno bele fotografije sa izlozbe cveca "
i ja isto imam problema sa ledjima,pala sam jednom na trticu i povredila se posteno a u trudnoci mi se sve to jos vise poremetilo i sad kad uhvati da boli daju samo lekove i nista drugo...evo ja pijem kaficu,hoces jednu?