pijem sok od jabuke,i razmishljam koliko mi se pishki,a mrzi me da ustanem
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Trenutno se smrzavam . Muka mi je .. Ne mogu da jedem . Boli me grlo ! Napolju je kisa , a ja trebam da idem ... Nisam spavala do 4 nocas , sto mnogo utice na moje raspolozenje .
____________________ Nisam ja luda! Vi ste samo ljubomorni što glasovi ne prièaju sa vama!
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
I ja jedem,slaninku i hleb Kakve jabuke,kakvi bakraci
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Konacno u stanu......
Dan mi je haotican,ustala sam se kao i obicno u 7h...spremanje dorucka i
pranje vesa (sreda je moj dan za pranje)...Odvela klince u skolu,pa kuci spremila
sve sta mi treba trknula po sina i sa njim na kontrolu....
Vratila ga u skolu i sad perem ves i nemrdam nigde do 17h.....
Chekam da Sanja i Marijana zavrshe tajni razgovor i da dodju ovde
A Sanji ce da se zalepi slushalica za uvo od nas dve
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."