Ja pijem kapucino,nerviram se,pogledajte koliko je sati,a dole,ispod prozora buse asfalt?!Celo jutro to rade,u poslednjih dva meseca,i ne znam sta im veceras bi?!
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Pijem kaficu sa vama ovde...pripremam se psihicki za obaveze koje me cekaju danas...nema ih puno
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
ee ovako, posto sam se ugojila 3kg, pocela sam od danas da vezbam upravo sam zavrsila sa trbusnjacima i čučnjevima i sad malo dosla da vidim sta ima novo kod vas
____________________ "Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."
Poslala mi moja mila majkaaaaaaaaaaaaa.................
Takovo....rastimo zajedno!!!!!Joooooj sto je dobar.Prosto mi zao da ga jedem puno....da bi mi sto duze trajao!!!!
____________________ Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo,
a samo vera, gleda gore.
Hm.. grickam kokice, a pogledajte samo koliko je sati... 3h, da se nije menjao sat bilo bi 4 tako da se time tesim i jos se tesim time sto su kokice neposoljene
____________________ "Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."
Pijem kaficu,dopisujem se sa drugaricom,i grickam plazmu