verujem da nas unutrasnji glas vodi na pravi put, samo ne zna ga svako poslusati. i ja ti duska zelim lepo putovanje. da bude sve onako kako si u tom trenutku zamislila i da se odmorna i sretna vratis svojim preslatkim kucama.
____________________ Želiš li biti u skladu s drugima, najpre moraš biti
u skladu sa samim sobom.
Marijanice...nemoj tugovati...ne volim da neko tuguje!
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Ja sam bila citav dan na nogama...sad odmaram i grickam cokoladu...mmm...
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
hhhhhhhhhhh Balerina, znam kako ti je Podgorica je paklena leti
Ja evo pijem kaficu, i spremam se za posao radim danas do 13h. Posto sam zauzata po citav dan radim u salonu, koristim priliku da vas sve puno pozdravim, jako mi nedostaje druzenje sa vama.
____________________ Zivi dobrim i casnim zivotom. Kad ostaris moci ces se osvrnuti i jos jednom uzivati u zivotu.
I ti nama nedostajes draga anna
Ali nema veze sve cemo mi to nadoknaditi samo ti nama radi i uzivaj u onome sto si uspela da stvoris
Pijem kafu,Milica spava pa uzivam u miru i tisini.Danas nekuvam nista,izvadila sam iz zamrzivaca poslednje pakovanje sarme.
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...