Prikovana za krevet pala sam niz stepenice. Naprsla mi skocni zglob i umesto gipsa koji ru prvo hteli da stave odlucili su se za zavoj do sl petka . umirem od bolova , nemamo nista od doktora
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Pokusavam da spavam a noga boli, pokusavam da citam al nesto neide
pa sad probaj da krpis brata sto se on igra! ..i ja imam da pisem predmete, ali moram prvo da popijem ..i ja sam pre igrala jednu super igricu, slicno madzongu, ali sa nekim kockama od piramida i hijeroglifima;kad sam ispucala sve nivoe(besplatne), nisam znala sta cu ...moze da se uplati preko interneta, ali kad sednem to da igram, onda od ostalih poslova nema nista,