Ispratila sam goste pa dosla malo da vidim koga ima...i bas sam se prijatno iznenadila kada sam ugledala annine slike Deca su ti draga anna preslatka ...svaka ti cast.
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...
Datum unosa: Ponedeljak 30.03.2009, 07:56, Naslov:
evo kao i uvek u ovo vreme dosla sam na posao i sminkam se
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Datum unosa: Ponedeljak 30.03.2009, 13:29, Naslov:
Danka to radim uvek jer dolazim ranije, a sad isto na poslu grickam sargarepu!!!!
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Datum unosa: Ponedeljak 30.03.2009, 13:47, Naslov:
Ja sam celo pre podne imala obaveza oko 3 mala steneta stara nepuna dva meseca.Kao lutke su.Ona tri velika nisu tako zahtevni vise.Posle sam uspela i da se malo osisam,red je doslo prolece.Sad pijuckam kaficu.
Datum unosa: Ponedeljak 30.03.2009, 14:22, Naslov:
moja djeca iako su velika sve vise razbacuju po kuci ali..... sreca sami raspremaju svoje sobe tako da sad ja odmaram jer sam kuhinjske obaveze davno zavrsila i razmisljam dali da idem u setnju ili da se prepustim nekom dobrom filmu sta ti kazes TatjanaK
Datum unosa: Ponedeljak 30.03.2009, 14:43, Naslov:
sad sam dosla iz MUP-a, vodila cerku da izvadi licnu kartu...prvo sam joj rekla da mora sama da ide(kao da se osamostali), onda je dete izgubilo tri dana iz skole, uredno cekalo u redu(a svi isli preko reda), onda sam se ja opametila i pitala svoju prijateljicu da dete ide preko veze..i bili gotovi odmah..ne znam sta meni fali, pa sam ucila dete da se ovako osamostaljuje....
Datum unosa: Ponedeljak 30.03.2009, 15:03, Naslov:
to mi je rekla i prijateljica...a ja onda pogledala svoja dokumenta, da vdim dokle vaze ...i vidim da mi je istekla vozacka uveliko, a ja vozim svaki dan,...tako da popodne idem da se slikam, a ujutro ja u MUP....