____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
a zamisli da sam ja pre htela da ostanem da zivim u beogradu...lepo ne znam sta bih sad sa sobom....u dvoristu bas imam oazu zelenila;veliku vrbu(sa puno sova), veliki lesnik, smokvu, visnju, jorgovane, ..od jutros pticice cvrkucu, a kuca se vec pregrejala na suncu,
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Da deca su mi kod njega cele noci nasam spavala, milan me iznerviro juce, sutra popis ma popizdela sam a uzasno me steglo
Da a kad one odu, za koju godinu sta cu ja?? Pocinjem da placem srecom sama sam
Sedim sa svojim dragim i pijemo ...ispratili smo cerku na Gucevo,a najstarija i najmladja se setaju napolju.
Malo da cu da sedim,da prelistam teme pa odo da pravim rucak.
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...