Ja nisam odavno svraćala,imala sam obaveza ovih dana.Juče sam išla kod doktora i na UZ.Nalazi su mi idealni a i na UZ je sve OK. Juče popodne nmi se ova mala mlađa razbolila.Ima proliv i temp.Pa sam sva nikakva i zbog nje.
Nije me bilo... Spremali proslavu detetovog prvog rodjendana! i proslavili ga! A sad ide bozicno i novogodisnje ludilo... Ma, samo nek smo zdravi, lako cemo sve ostalo!
Ustala sam rano,moram na posao,jedna radnica mi je bolesna i to sad pred N.G.kad moramo sve zavrsiti,pa ja moram raditi i njen deo posla.Bas mi ne odgovara,ali sta cu.Sve vas pozdravljam,a koliko vidim nema jos nikoga osim gostiju ,pa kada dodjete,evo ceka vas pozdrav
____________________ Dovoljna je bar jedna svetla tacka da covek nastavi put.
Nema nikoga sve ste se negde razbezale, ja svratim a vas nema Pozdrav za sve kad dodjem!!
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Evo svratila malo da vidim sta radite,dok cekam drugaricu da mi stigne!
U nekoj sam guzvi do kraja nedelje pa sam retko ovde,ali posle toga sve po starom,tu cu biti cesto...
____________________ Jedan klik,molim vas
http://www.e-castig.com/index.php?r=q164w
Dobro došla SANDRAKG. Jesi li se odmorila,kako si? Ni ja nisam ovih dana bila na forumu.Imala sam nekih obaveza.Evo sad sam malo uhvatila vremena pa da vidim koga ima.