evo da kazem svoje iskustvo...ja sam testove i prvu pomoc polozila jos prosle godine 30.3 i malo sam vozila i posle se skroz ohladila,a provizuarna vozacka mi istice u martu i ako do tad nepolozim moram sve ispocetka...nisam jos nijednom izasla na voznju da polazem....
Jao,ja bez auta ne znam sta bih!Milion puta na dan mi je potreban.
Puno vozim i vest sam vozac.To naravno ne znaci da za svaku sitnicu palim auto.Volim i da prosetam,kada imam vremena.Leti ne sedam u auto,sem kada idem na duzi put,ali zato ne silazim sa skutera.Super je i za gradsku guzvu.
ja sam se dogovorila sa muzem,da sad uplatim 10 casova voznje pa da izadjem na polaganje sta me briga...inace vozim kad smo na odmoru jer imam provizoarnu vozacku a nasi dole nemaju pojma kakva je to vozacka,misle prava....
stvarno mi treba,ujutro kad vodim decu idemo 500 m peske posle na bus i nije bas blizu...a i za komision kad obavljam,ruke mi otpadaju od silnih vrecica...
Treba odmah voziti, jer ces proci kao ja! Kad sam polozila nisam imala sta da vozim i posle par meseci je tata kupio auto, ali tad nisam imala zelju da vozim i sad se bojim!
____________________ " Dani bez tebe su mi kao crno bele fotografije sa izlozbe cveca "
nema nista gore nego kad moras nekog da molis ili tako nesto...sreca noja imam drugarice koje imaju polozeno pa smo organizovane super kad hocemo negde sa decom ili u zivot.....
ma treba vozacka,pogotovo kad radis ili ako imas malu decu,,,sad mi krivo sto nisam polagala u srbiji dok sam jos zivela tamno,sad nemogu nevredi mi ovde.....
Biksi ti počni obavezno da voziš,kad već imaš vozačku.Polako,netreba da se bojiš.A ti mina polaži.Život postane puno lakši,to vam ja kažem iz iskustva.