Datum unosa: Nedelja 27.11.2011, 10:57, Naslov:
Svi smo mi ipak samo ljudi, pa nikad ne reci nikad, ne znas sta te iza coska ceka.. Dok sam bila u braku niti sam imala prilike, a ni vremena, a niti mi je padalo na pamet, dok za mog b. muza su postojale indicije jednom..no mi se nismo rastali zbog trece osobe.. Mislim da zene prastaju zato sto nemaju izbora, zato sto su naucene da trpe, a i zato sto su kukavice - boje se da sruse dom tj. neku sigurnost koju imaju u njemu, jer zaboga "gde ce posle". A muskarci, oni su drugaciji njima su "data" veca prava jos na rodjenju.. Negde na pocetku moje veze, par meseci savrsenstva moj decko je poceo da se cima, i ta njegova nesigurnost i strah od vezivanja me je i oterao.. nasla sam drugog.. poludeo je, hiljadu poruka, pesama, stihova, molbi da reagujem, dva dana se nije treznio, haos, nisam mogla bas da budem ni ja bezdusna, a umem kad sam povredjena i na kraju poruka 'sad se nasmej na sve ovo pa da ti kazem ono sto nikom nisam voleo sam te al nisam to znao' to me je dotaklo i dozvolila sam mu pristup.. popili smo kafu pricam mu da sam prekinula, nije mi to to, ali drugarski i on pocne da mi likuje i ja krenem kuci demonstrativno, on potrci za mnom u hodnik i scepa me tako silovito i poljubi, a njegova recenica mi se urezala u mozak "samo mi se vrati, nikad te nisam prevario, ti si meni dovoljna, ja sa tobom imam sve, ne pitam te ni gde si bila ni sta si radila, samo se vrati" posle toga veza nam se znatno ucvrstila i tako smo se uskladili da funkcionisemo gotovo savrseno. Ovo nije klasicna prica o neverstvu, jer sam ga ja ostavila, jer nije znao sta hoce i kad je shvatio sta hoce presao je preko svega. Divim mu se za to, za velicinu njegove ljubavi uopste danas, jer ja znam da je on meni tako uradio bilo iz kog razloga da ode i nadje drugu, nikad vise ne bi mogao da se vrati, jer moj ponos je preveliki.