Datum unosa: Sreda 31.12.2008, 19:08, Naslov:
Dva Pirocanca udjose u restoran da rucaju.
Tek sto su poceli jedan nadje musicu u supi i pozva kelnera:
-Cini mi se-rece-da bi ste mogli biti malo pazljiviji.Ne zalim, ali u jednom restoranu ovakve klase, to me malo
iznenadjuje.
Kelner poce da se izvinjava i sve se zavrsi time da je Pirocanac ipak nastavio da jede.
Pred kraj jela drugi Pirocanacodjednom odlozi noz i viljusku i uzviknu:
-E, ovo je preko svake mere!
Posto kelner ponovo pridje, on mu se obrati:
-Gledajte!Opet musica, sad u pirincu!Budite sigurni da cu vam napraviti dobru reklamu!Dajte mi odmah racun!
Kelnr ne znade sta vise da radi poce moliti Pirocance da prihvate rucak kao besplatan.
Tako je i bilo.
Dva Pirocanca uzese kapute i kad izadjose iz restorana jedan od njih izvadi kutiju iz dzepa, otvori je, pogleda
i zadovoljno rece prijatelju:
-Ostala je jos samo jedna musica, mozemo negde da popijemo kafu.
Tek sto su poceli jedan nadje musicu u supi i pozva kelnera:
-Cini mi se-rece-da bi ste mogli biti malo pazljiviji.Ne zalim, ali u jednom restoranu ovakve klase, to me malo
iznenadjuje.
Kelner poce da se izvinjava i sve se zavrsi time da je Pirocanac ipak nastavio da jede.
Pred kraj jela drugi Pirocanacodjednom odlozi noz i viljusku i uzviknu:
-E, ovo je preko svake mere!
Posto kelner ponovo pridje, on mu se obrati:
-Gledajte!Opet musica, sad u pirincu!Budite sigurni da cu vam napraviti dobru reklamu!Dajte mi odmah racun!
Kelnr ne znade sta vise da radi poce moliti Pirocance da prihvate rucak kao besplatan.
Tako je i bilo.
Dva Pirocanca uzese kapute i kad izadjose iz restorana jedan od njih izvadi kutiju iz dzepa, otvori je, pogleda
i zadovoljno rece prijatelju:
-Ostala je jos samo jedna musica, mozemo negde da popijemo kafu.