Datum unosa: Nedelja 09.11.2008, 14:27, Naslov:
Mlada srbijanka prodaje jaja na pijaci. Ostali prodaju jaje po 5 din, ali ona po 10 din. Vreme prolazi a ona nije prodala nijedno. Njeni joj govore: 'Daj zeno spusti cenu neces uspeti da ih prodas', a ona njima 'Cu da sacekam, nigdi ne zurim'. Vreme se natmurilo kao da ce kisa, njeni joj opet govore:
'Daj zeno spusti cenu ...', a ona njima opet:
'Cu da sacekam, nigdi ne zurim'.
Svi su vec digli ruke od nje, kad predvece prilazi joj jedan gospodin i rece joj: 'Treba mi 200 jaja ne pitam sta kosta, ali trebala bi da mi pomognes da odnesem u svoj stan', a ona njemu odgovara:
'Nema problema nigdi ne zurim'.
Unesose oni jaja u stan, kad je gospodin upita: 'Da li bi sacekala da spremim neko jelo pa da zajedno jedemo, sigurno si gladna?', ona njemu uobicajeno:
Pojeli su, kad opet ce gospodin: 'Da li bi sacekala da skuvam kafu nama dvoma?', ona opet njemu
uobicajeno:
Popili su oni kafu, kad ce gospodin opet:
'Da li bi samnom u spavacu sobu imam nesto vazno da ti kazem, mada, znam da si u zurbi?', ona njemu po-kozna -koji-put:
Obavili oni to ... kad se mlada srbijanka poce slatko smejati i poce da govori:
'Ala ce se moji sutra na pijaci pojesti od muke, kada im budem pricala ... em sam prodala sva jaja po ceni koju sam trazila, jela, pila i tri puta se 'kresnula' ...,
Gospodin brze-bolje da je ispravi govoreci:
'Samo jednom ...',
A ona opet :
'Cu da sacekam, nigdi ne zurim...'