Datum unosa: Subota 08.11.2008, 21:51, Naslov:
U jednom selu zivio momak sa ogromnim kur*em. I, sa kojom god bi djevojkom otisao u krevet dogodilo bi se zlo i ona bi zavrsila u bolnici. Procula se prica i vise nijedna nije htjela sa njim u krevet. Vidjela majka od momka da ce to na lose zavrsiti i da ce joj sin nezenja ostati, pa ga uze jednog dana i odvede "preko sedam gora" u neko selo gdje ih nije nitko poznavao. Tu dogovori na brzinu zenidbu za djevojku koju do tada nije ni vidio. Kad je sve bilo gotovo, vratise se u svoje selo. Prve bracne noci, ona se skinula i ceka nestrpljivo u krevetu, a on, od straha de se ne ponovi isto sto je bilo sa drugim djevojkama, nista. Tako bijase i druge, pa trece i jos mnogo iducih bracnih noci.
Sve dok mladoj nije dosadilo cekati, pa ga upita:
"Jesi li ti mene uzeo za zenu ili za sluskinju?"
"Pa za zenu, naravno."
"Pa daj onda zeni ono sto joj treba."
"Bih ja, ali imam jedan problem. Znas, kad sam bio mali igrao sam se sa prascima i krmaca mi je odgrizla komad ku*ca. I tako me je sada sramota."
"Ma nije bitno, daj bar to sto je ostalo."
Ugasise svijetlo, skinuse se i poce mladozenja da trpa, najprije trecinu, pa pola i nakraju cijeloga. I sve gleda hoce li se mladoj sto zlo dogoditi, kada tamo - nista.
Kada je sve bilo gotovo, upita mladozenja mladu kako je bilo?
"Pa, nije bilo lose, jos samo da krmaca nije odgrizla onaj komad, bilo bi super."