pozdrav za sve devojke, volela bih da menjam knjige, hvala tini. knjiga tajna ima da se kupi u beceju, u glavnoj ulici , u knjizari pored muzicke skole. naravno, svi koji hoce da procitaju knjigu, ce je i procitati, naci ce knjiga put do njih. sto se mene tice, ja obozavam da citam i znam da dobre knjige uvek nadju put do mene i da cu sve uspeti da pronadjem.
Citala sam knjigu Tajna, nabavila sam je jos pre godinu dana na hrvatskom prevodu. Dobra je, sve pohvale. Mada to nije nista novo, jer je ta tema obradjivana u dosta knjiga. I ona je zapravo napisana tako sto je sakupljeno sa svih strana sve o toj temi i sazeto u njoj. I slobodno mogu da kazem da ima i boljih knjiga na tu temu, ali je svakako korisno procitati svaku takvu knjigu pa i Secret.
Mozete naci i film Secret. Koliko sam ja upoznata prvo je snimljen film, pa je onda napisana knjiga. Mozda mi je film cak i bolji.
odlicna knjiga, ja sam vec pocela da je primenjujem, ....cuda se desavaju, ....najvise volim da primenjujem tajnu u odbojci, valjda se tu najvise opustim...deluje!!!!!!
autor je rhonda byrne, znam da ima da se kupi u dosta knjizara, a u novom sadu ima na spensu bar u dve knjizare, kosta 990 dinara( bar je zadnji put toliko bilo)