Drage moje, želim vam zdravlje, prije svega, zatim mir, ljubav, sreću a između svega toga dovoljno novca da mi ne bi bile zabrinute, neeeeeee previše...Želim da se što više , što manje , da pravimo u našoj kafanici gdje ćemo i . Drago mi je da vas "poznajem". za sve
____________________ ...ali je najbolje kadu životu imaš nekog s kim možeš ovako da æutiš...
Koliko ja volim novogodisnje ukrase ,jeklke,svetlece dekoracije.deda mrazica i naravno najvise od svega volim moju bastu.to je jedna prelepa radnja u mml u mom komsiluku i redovno odlazim tamo i neda je lep i veliki asortiman svega ,ali posto sada pricamo o novogodisnjoj caroliji tamo je prava carolija......ima svega i svacega i cene su im jako jako povoljne.
Datum unosa: Subota 11.12.2010, 17:17, Naslov: Moja mala kućica novogodišnja čarolija
Novogodišnja čarolija me prati još iz mladosti kićenje jelke,kupovina novih ukrasa prava radost porodice .Radujem se i danas kad kupim neki novi novogodišnji ukras i dodam ga jelku koja je već puna.Kućica koju sam kupila je prava novogodišnja čarolija.Imitacija novogodišnjeg kolačića će se sad naći kao ukras na mojoj jelki.
Decu odgajam u takvom veselom duhu nove godine tako da one već prvog decembra pitaju kad ćemo kititi jelku.Te male radosti novogodišnje kupovine poklona,novogodišnjih dekoracija ,novogodišnje garderobe su u stvari način da čovek zaboravi sve što je bilo loše u predhodnoj godini i dočeka novu sa puno optimizma da će biti bolje. Pogledajte moje sličice u albumu novogodišnja čarolija moja mala kućica .
prava novogodisnja carolija pocinje sa prvim snegom koji polako provejava na d bg)) upravo sam danas uzivala u pravoj caroliji u Basti)) jedino mi je zao sto nisam povela i klince....tolika raznolikost jelki...ukrasa predivno, nisam ni znala da postoji tako nesto u Krnjaci.....
Tako prelepe svetlece sanke sa irvasima i deda mrazom sam nasla za dvoriste, jedva cekam da postavim bice kao iz bajke.....ponovo se vracam u neke lepe prosle dane....
Datum unosa: Ponedeljak 20.12.2010, 19:00, Naslov:
Ja obožavam praznike i atmosferu koja tada vlada, volim tu toplinu i porodično okupljanje. Radujem se praznicima svakako,a pogotovo jer znam da mi dragi tada ima godišnji odmor i da ćemo ih provesti zajedno.