Datum unosa: Utorak 25.11.2008, 11:53, Naslov:
Sinoc sam malo sa suprugom setala po drogerijama, i tako gledala, uporedjivala cene, ( ovamo stvarno je ludost zaletavati se i kupovati na brzinu jer su razlike u cenama iz radnje u radnju ogromne ). Gledala sam niveine kolekcije i tako, oxsigen power krema kosta 12.99 eura u 3-4 radnje, od nivee za ciscenje lice takodje oxsigen power 6.99 eura.
A u jednoj radnji sasvim slucajno, dok je moj supruug trazio nesto za auto, ja naidjoh na police kozmetike i tu iste kreme od nivee 3.49 eura. Nisma mogla da verujem. Potpuno sve istoo, posumljala sam da je rec o falcifikatu, ali znam da je to jako kaznjivo u NL, i da je skoro nemoguce tako javno prodavati pirateriju.
Naravno, uzela sam kreme u obe prodavnice, i kuci uporedjivala, sve je potpuno identicno na omotu.
Zanima me da li je neka od vas koristila ovu kremu od nivee ( oxsigen power )?
A u jednoj radnji sasvim slucajno, dok je moj supruug trazio nesto za auto, ja naidjoh na police kozmetike i tu iste kreme od nivee 3.49 eura. Nisma mogla da verujem. Potpuno sve istoo, posumljala sam da je rec o falcifikatu, ali znam da je to jako kaznjivo u NL, i da je skoro nemoguce tako javno prodavati pirateriju.
Naravno, uzela sam kreme u obe prodavnice, i kuci uporedjivala, sve je potpuno identicno na omotu.
Zanima me da li je neka od vas koristila ovu kremu od nivee ( oxsigen power )?