Datum unosa: Ponedeljak 24.11.2008, 14:51, Naslov:
Ma ne samo u mango buticima,mislim da nema prodavnice u Bg.u koja nema kapute,+ceo bulevar,Depo,buvljak,svi ih sada prodaju.To je ovogodisnji hit,zato su im i cene visoke!
____________________ Jedan klik,molim vas
http://www.e-castig.com/index.php?r=q164w
Datum unosa: Ponedeljak 24.11.2008, 14:53, Naslov:
Moze i kod kineza,ali ni oni nisu jeftini,tamo su oko 3500,4000! Sto i nije tako malo para,posebno kad kupite kod kineza,ta cena je i na bulevaru i na buvljaku
____________________ Jedan klik,molim vas
http://www.e-castig.com/index.php?r=q164w
Meni su super kaputici u Zari i Benettonu, topli i kvalitetni.
Jako je vazno od kog materijala je, jer mnogi znaju da se veoma brzo ucebaju i onda ne lice ni na sta.
Kapute obozavam,pogotovo one zenstvene,malo strukirane,mada ih slabo nosim jer sam cesto u kolima pa da se ne uguzvam.Inace kao devojka sam ih imala u svakakvim oblicima.
Jako volim kapute.Imam jedan dugi crni, blago pelerinast sa jako interesantnim kopcanjem, jedan beli ( poklon od svekra i svekrve ) sa velikim krznom, to sam dobila ko nevesta...
Ali vise nosim krace...
Dopadaju mi se ovakvi npr:
____________________ Ako nemas iskustvo prevarice te, ako imas - onda vec jesu...
da, da ovi su predivni...
dopada mi se ruska kragna i preklop...
moj je obican crni siveni sa ruskom kragnom..
kratak, predivan, topao... obozavam ga..
a ispao mi je negde oko 3000
____________________ crveni rez ispod oka... i lisce krece da susti...
Pre par dana sam dobila na poklon fini stof, kariran, pretezno lila boje. Jako mi se dopao, i odlucila sam da sasijem nesto od njega..
Trebalo je to da bude kapuutic, kako je ispalo, potrudicu se sa postavim fotografiju da vidite.
____________________ Ako nemas iskustvo prevarice te, ako imas - onda vec jesu...
super,svaka cast...i ja sam zavrsila tekstilnu skolu,mada
u zadjnje vreme nista nesijem osim kad treba neku zavesu da
skratim ili neke pantole da suzim...
Hvala mina.Ja nisam isla u tekstilnu skolu, vec sam zavrsila neki kurs za sivenje,hobi.. Jos kao tinejdzerka. Dosta toga sam zaboravila, a volim da sijem...Samo sve manje vremena imam za to..A i potrebee