Datum unosa: Ponedeljak 28.06.2010, 14:11, Naslov:
Pre sadasnjeg decka imala sam samo dva seksualna partnera i sa njima nikada nisam stigla do kraja. Za prvog sam mislila, hajde prvi mi je dosta me je bolelo u pocetku, treba mi vremena da se opustim. Za drugog sam se vec zabrinula ali posto imam puno drugarica koje nikada nisu dozivele orgazam a imaju duzi staz u seksualnim odnosima, bila sam u fazonu to je izgleda kod nas devojaka normalno i vecina se folira, tako da ja nisam cudna.
Sa sadasnjim deckom mi se to dogodilo jako brzo mozda drugi ili treci put i bila sam jako izgubljena, smesno mi je kada se setim tog momenta u fazonu prvo sam bila “sta me je snaslo?”, pa zatim “da li je to to?”, “ da li je moguce da mi se to desilo?” .
Pridajem tome znacaj jer znam razliku, takodje znam i dalje devojke koje nikada nisu stigle do kraja a starije su od mene. Ne stizem uvek ali cesto, nekada vise puta ali nekada jednom ali jacine kao da sam 5 puta. Ali i kada ne stignem uglavnom sam blizu i uzivam u odnosu, tako da se ne zalim. Takodje mi je decko rekao da njegova bivsa nije nikada u zivotu mogla da stigne a bili su tri godine u vezi, pa je i on zbog toga pri kraju veze nije imao volje tj libido mu se smanjio. Sto znaci da nikako nije samo do partnera nego i do partnerke, veoma je bitno da par lepo funkcionise i to ako jednoj ne valja sa drugom ce biti fenomenalno i obrnuto.