Datum unosa: Utorak 09.02.2010, 15:51, Naslov:
Proshlo je dosta od problema nashe jagodice,ali ja moram da odgovorim za ubuduce...
Vecina zena ni ne zna kada ima ovulaciju,ali isto tako mnoge zene je i osecaju...
Simptomi su slichni kao i kod PMS-a..Muchnina,bolovi u donjem delu stomaka,sekret koji podseca na belance(po izgledu i gustini),i bolne grudi...
Ovakvi simptomi se javljaju i kod PMS-a i kod trudnoce..Zato i postoji tema simptomi trudnoca vs pms
Ali,ipak ima razlike,a svakako cesh biti mirnija ako uradish test ili josh bolje posetish svog ginekologa koji ce ti dati najbolji savet.Po mom mishljenu shanse u ovom sluchaju za trudnocu su minimalne...Vrlo je moguce da od tolike zabrinutosti tvoja podsvest tvom telu shalje pogreshne signale i sada imash lazne simptome...Zato se opusti i uzivaj...
Volela bih da znam shta se desilo na kraju?Predpostavljam da je sve ispalo ok
P.S.Skrenuli smo svi sa teme skroz......Pa da odgovorim...Sex je i zelja i strast,ali nije isto shto i vodjenje ljubavi,dve skroz razlichite stvari...