Datum unosa: Ponedeljak 20.10.2008, 15:23, Naslov:
Samo cu da kazem uzas...pojavila se nova droga.U primamljivom je pakovanju,kao zvaka i kosta 100 din. to sam citala pre neki dan,zato pazite se a posebno pazite svoju decu...
____________________ Voy a pensar en ti, es todo lo que necesito
para sobrevivir...
Datum unosa: Ponedeljak 20.10.2008, 15:42, Naslov:
ima je svuda...i u skolii pored skole....
zivim u malom gradu koji vrvi od narkomanje....
djeci u tim godinama ne mozete birati drustvo ali sa njma svakako treba pricati.
u slucaju da sumnjate, u apotekama vrlo jeftino mozete da kupite vrlo pouzdan test....
bolje na vrijeme saznati nego poslije
za sad si sigurna....
taj period krece sa pubertetom, potrebom izdvajanja od drugih, potrebom da se bude razlit a to sve krece sa pubertetom....
ja sam na primer bila jedna od takvih sto me i nije daleko dovuklo....
ali na svu srecu sam na vrijeme shvatila....
prvi simptomi da se dijete drogira jeste da se trudi da oblacenjem izgleda drugcije...muzika takodje igra veliku ulogu u svemu tome...
i na kraju, znacves kad vidis njegovo ili njeno drustvo...
ako svoje dijete gledas kao najbolje, tudje neces...
nadam se da sam bar malo pomogla
bar znam kad budem imala svoje dijete kako da ga izvalim....
a to za testove, cim bi primetila da je nesto cudno testirala bi ga....
ti testovi stvarno nikad nisu bili jeftiniji....
i bolje da se reaguje u samom startu
Pozdarav, odnedavno sam i ja u zenskom svetu.Tesko pronalazim vremena da se malp opustim i caskam sa nekim ali sam prosto morala da se ubacim u ovu temu o drogi. Imam tri sina,19,16,i 3.5 godina.Trudim se da sam dobra majka, sa obzirom da otac zbog obaveza jedva i registruje decake otvorila sam cetvoro ociju. . . Zivimo u maloj sredini, pre 7 dana je u komsiluku umro mladic od predoziranja drogom ,bilo je strasno.Sta raditi kao roditelj a ne pogresiti?
ljiljana,ne znam sta reci,to je nesto sto muci sve majke,pa i oceve.Kazu da roditelji poslednji saznaju kad do toga ne daj boze dodje.Trema otvoriti cetvore oci kao sto ti kazes i paziti sa kim su deca u drustvu,stalno im pricati da ne uzimaju u skoli ni od koga nista,pricati im kakve su posledice i tako to...
____________________ Nikad se ne moze reci toliko mudrosti,koliko se moze precutati gluposti !!!