Datum unosa: Ponedeljak 29.03.2010, 15:20, Naslov:
Ja koristim Logest pilile već godinu i po dana, i nemam nikakvih problema, čak šta više regulisale su mi mesečni ciklus. Pročitala sam ovde iznad neke potpuno netačne stvari o pilulama kao npr " Povecavaju rizik od raka dojke, cervikalnog kancera i veoma retko raka jetre. Rizik za oboljevanje od raka dojke se tokom uzimanja pilula za kontracepciju povecava za 25% ali se bitno smanjuje sa prestankom uzimanja pilula, 10 godina po prestanku korišcenja rizik je isti kao kod onih koji nikada nisu koristili pilule za kontracepciju. " Pilule zapravo smanjuju mogućnost nekih kancera.
Što se tiče debljanja udebljaćete se samo ako puno jedete, pilule nisu krive za to
Volela bih da mi ove devojke što se štite "prirodno" objasne kako je to zaštita, pretpostavljam onaj vid zbog koga imamo 200 000 abortusa godišnje u Srbiji.
Živimo u 21. veku i u svim razvijenim zemljama normalno je koristiti savremenu kontracepciju osim u ovoj našoj Srbiji, baš zbog ovih glupih predrasuda. Idite kod ginekologa raspitajte se, oni sigurno bolje znaju od vas šta je zdravo a šta ne.
Sve najbolje, pozz
Što se tiče debljanja udebljaćete se samo ako puno jedete, pilule nisu krive za to
Volela bih da mi ove devojke što se štite "prirodno" objasne kako je to zaštita, pretpostavljam onaj vid zbog koga imamo 200 000 abortusa godišnje u Srbiji.
Živimo u 21. veku i u svim razvijenim zemljama normalno je koristiti savremenu kontracepciju osim u ovoj našoj Srbiji, baš zbog ovih glupih predrasuda. Idite kod ginekologa raspitajte se, oni sigurno bolje znaju od vas šta je zdravo a šta ne.
Sve najbolje, pozz