Datum unosa: Cetvrtak 28.05.2009, 15:17, Naslov:
Imam piercing na pupku. Uradila sam u vreme dok nije svaka javna licnost i svaka druga devojka na ulici nosila to isto.
Nikada ne nosim neke kratke majice i slicno da bi to svi videli. Uradila sam zbog sebe, mnogi poznanici i ne znaju za to.
Uradila sam iz bunta. I to prema samoj sebi. Posto sam uvek bila "dobrica" i svi su samo nesto OCEKIVALI od mene, bilo mi je toga preko glave. Htela sam da uradim nesto sto niko od mene nije ocekivao. I niko nije znao za moju nameru sve dok je nisam sprovela u delo.
Ako se izuzme izbor fakulteta, to je bila moja 2 samostalna odluka u zivotu. (prilicno sam zasticenja ceo zivot od strane roditelja i starijeg brata)
Nisam se pokajala. Po meni, prilicno je zenstveno. Volim sto imam slatku mindjusicu, a vidim i da "oni" vole
Nisam za to da devojcice od 12-13 godina to rade, ipak mislim da neko mora biti zreliji i svesniji svojih odluka.
Ipak piercing se uvek moze skinuti, tako da je bezbolnije varijanta.
Tetovazu ne verujem da cu ikada uraditi. Iz samo jednog razloga. Ne znam sta je to sto cu voleti, sto ce mi biti lepo i vazno i kad budem imala 35, 50 ili 70 godina.