Datum unosa: Subota 04.04.2009, 14:42, Naslov:
Ja sam imala pirsing ispod donje usne, i imam tetovazu na levoj lopatici.
Od pirsinga su mi se krenule desni povlaciti na jednom zubu nakon godinu i po nosenja, stalno sam ga nesto cackala, pa nije ni cudo. Lepo mi je stajao, ali drazi su mi zubi, nego ne znam kakav ukras, fazon, lepota ili sta vec- tako da sam ga skinula.
Sto se tice tetovaze, za mesto gde sam je stavila sam se lako odlucila- prelepo mesto, izazovno (po meni), ako ikad budem i zatrudnela, gojila se, mrsavila- nece mi se ledja ne znam kako deformisati pa da taj tattoo postane skaredan. O slici sam dobro razmislila. Jeste malo detinjasta, ali nece me je biti sramota ni kad budem bakuta, jer to sam ja i nesto sto odrazava mene.
Mislim da niko od nas ne treba u nekim kasnijim godinama da se stidi tetovaze koju je napravio u mladosti, jer to obelezava jedan deo naseg zivota, razmisljanja/stava/ideje/osecanja koju smo imali u odredjenom periodu i ne posmatram to kao "zig" ili nesto slicno.
Takodje, imam izbusene usi, ukupno 9 mindjusa. Mislim da nije bitno koliko neko ima godina, da li je majka i supruga (posto Madame kaze da joj prebacuju za mindjusice
) ili tinejdzerka- sve je to odraz naseg ukusa, stava, neceg sto nam se dopada- a i najbitnije je da se NAMA dopada.
Licno, tetovaze volim vise nego pirsinge, i sigurno cu napraviti jos koju, ali kad budem imala ideju, pa makar to bilo i sa 40 godina. Necu da se tetoviram samo da bih bila "in" i da bih imala bilo kakvu sliku na telu.
I jos nesto- ako ikad budem imala decu, ako budu hteli da se tetoviraju ili buse- posavetovacu ih da prvo dobro razmsle i odluce i licno odvesti u neki proveren salon, jer je bolje to, nego da sami nesto smuljaju pa da se necim inficiraju i ne znam ni ja sta. Uostalom, zar bih mogla da budem protiv toga kad su deca u pitanju, kad sam i sama ukrasena na ovaj nacin?
Eto toliko, posteno sam vas udavila.
:*
keeps us from the stark reality...