Datum unosa: Petak 15.05.2009, 17:54, Naslov:
Sve to... shopping, izlasci, pronalazenje novih hobija, upoznavanje novih ljudi i ko zna sta jos.... Nista ne pomaze kad nocu legnem sama i kad imam vremena za razmisljanje... do jutra.
I sve se trudimo da saznamo jos neki detalj, da vidimo kako mu je sad i da li ima nekog novog i.... I samo sebe mucimo na taj nacin.
... Proslo je godinu i po dana... Nisam se puno odmakla od "naseg" kraja.
Kazem sebi "M da si pametna to ne bi za tebe bio kraj nego pocetak" Ali, izgleda da nisam pametna.
Te price "Daleko od ociju, daleko od srca"... Pa, ne znam bas... Moja nepreboljena ljubav je na 10.000 km od mene...
Ali, nesto sam shvatila.
Nisam zelela da prekinem svaki kontakt sa "svojom ljubavi". I dok smo se malo-malo culi plakala sam stalno.
Prekinuti kontakt, bar na neko vreme dok ne ojacamo. Prekinuti veze sa svima koji nam nesto mogu reci o njemu, ne pitati, ne traziti, ne kopati po ranama, ne namestati "slucajne susrete". To je jedini lek.
I osmehnuti se ponekad nekome.
Sad sve to znam kao velika, jos samo da se pocnem pridrzavati tih nacela.
Napredujem, ne pitam za njega i kad je u Bg trudim se da izbegavam sva mesta na kojima ga mogu sresti. A, ako se zaista slucajno sretnemo... E, pa bicu najlepsa sto mogu. I nasmejana, naravno.
I znam da iako me je ostavio nesto ce ga strecnuti. Ali, ja vise necu biti tu za njega.
Tako drage moje.
Sve Zvoncice GLAVU GORE.