ne volim tange nisu mi udobne,2-3 puta sam ih obukla i to prosle god na moru cisto u inat muzu , vise volim bokserice ili obicne plitke pamucne gacice.
____________________ Zivi dobrim i casnim zivotom. Kad ostaris moci ces se osvrnuti i jos jednom uzivati u zivotu.
Ne nosim tange,jer su mi jako neudobne i ne osecam se prijatno u njima.U retkim slucajevima kada to garderoba zahteba obucem ih,ali gledam prvu priliku da ih se sto pre resim
____________________ Kad pripadam tebi, tad konacno potpuno pripadam i samoj sebi... Micelangelo Buonarotti
Nosim ih samo nocu od kupatila do kreveta ...bas sam pre par dana dobila iz Nemacke od zaove par komada u kompletu s abrusevima...da ih vidita,nosile bi ih 100% ,bar da ih vas dragi prokomentarise !!!
____________________ Nikad se ne moze reci toliko mudrosti,koliko se moze precutati gluposti !!!
Nikad ih nisam nosila.Odlucim tako nekad da uzmem makar jedne, da probam, ali kad pocnem tako da kupujem ves ne mogu da se odvojim od boxerica i majcica...ipak je tako najudobnije
____________________ Ako nemas iskustvo prevarice te, ako imas - onda vec jesu...