Datum unosa: Petak 06.07.2007, 18:16, Naslov:
Ovde jos nisam dao svoj dopirinos pa ajde da se malo pohvalim...
Sva moja najdraza odjeca se nalazi u ormaru sakrivena u deuter-ovoj torbici tipa Aircontact lite 50+10, koju doduse ne mogu vrteti oko prsta ali je svejedno jako prakticna i napravljena od polytexa, polyuretana i naylona i dok je prazna tezka je tocno 2200 grama.
Odjeca koju imam sakrivenu u njoj je 100% windstoper in waterproof i izkljucivo iz programa salewa iz 100% poliamida, a kosulje su iz programa salewa polarite. Donji ves je iz programa CRAFT scandinavia, a carape Hiking iz programa advanted foot protection socks, koje se dobro nose uz Meindl-ove cipele iz programa Air-revolution gore-tex footwear. Normalno sve mora biti duplo osim gojzerica. Tu je potrebna jos dodatna obuca za nesto lepse terene, dakle tri para.
Ta torbica je u stvari ranac u kojem imam sakriven citav mali stan zajedno sa kuhinjom, dnevnim boravkom i spavaonom, u kojem su osnovne namirnice, pitka voda, struja i plin
Jako mobilan je i u svakom trenutku omogucava mi zastitu i slobodu u kretanju po planinama pa ako zatreba i saharama i dzunglama u svim vremenskim uslovima. Opremljen je i elektronikom koja nudi dodatnu zastitu u primeru nesrece. Kad je pun tezak je imedju 50 i 60 kila. Razlika u kilama ovisi od terena na kojeg idem i koliko dana planiram zadrzavanje.
Tako da, hhehehe hmmmm, drage dame.... niste bash vi one koje ste najskuplje sa svojim dior torbicama, haljinicama etcetera. Znamo biti i mi muskarci jako skupi u nasim hirovima.
Salewa program je i inace jako prikladan. Mozemo ga nositi u svakodnevnom zivotu, a u nekim svojim novijim verzijama je cak jako elegantan.