Jovanovicka,izvini,ali ne komentarishemo koji je avatar u chijem stilu,vec kakav je
Meni je tvoj nekako zaljubljen i zamishljen (iako mi se nesvidja ova crvenokosa na slici )
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Ta crvenokosa je Kejt Vinslent ja volim njene filmove a narocito taj sa slike najljubavniji film na svetu ubedljivo !
Tvoj je lep , volim sto ima stomace , a ne volim vilinske usi , kvari prelepu slicicu.
____________________ Nisam ja luda! Vi ste samo ljubomorni što glasovi ne prièaju sa vama!
ma da ti kazem iskreno,to je prvi na koji sam naletela
A Kejt Vinslet neshto i ne volim ... Mada,ona je jako lepa zena...Samo,na ovoj slici mi neshto deluje klempava (nishta licno )
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Svidja mi se avatar..nekako je lep..i zenstven..
A posebno mi se svidja sto ima stomacic...valjda ces uskoro i ti
Sve u svemu lep je avatar...i moze se reci da odlikuje jednu divnu i neznu osobu..a ja mislim da si ti bas takva,draga
____________________ Bog je svim andjelima da krila samo tebi nije ,jer nije zeleo da mu nalepsi andjeo odleti! <3
pa shta cesh mishu,kad Jovanovicka nece sa nama na chet Jedino ovde ,na temama ,mozemo da je ufatimo
A tvoj mishu avatar mi je oduvek nekako zbunjujuc ... Ko neka zena iz senke ...
Hvala Zvocke Samo,izmeshali su nam se svima postovi....
Meni je tvoj ovaj novi bash tuzan...A ti nisi takva Treba da stavish neki duhovit
eh,shto bi ja volela da znam kad cu biti srecnija....
Ja znam... Dolaze mi Mimi i Maca...pa cu zato tad biti srecna.. A trenutno sam tuzna..zato sto je nekako jakoo tiho u kuci...nisam navikla da zivim sama..pa je izgleda to... Ali dobro...i avgust ce brzoo
____________________ Bog je svim andjelima da krila samo tebi nije ,jer nije zeleo da mu nalepsi andjeo odleti! <3
Znam kako ti je... ni ja ne volem kad sam sama... Eto,onda te avatar lepo opisuje... Ali,brzo ce da ti prodje vreme uz nas i mimi i maca su ochas posla opet u tvom zagrljaju