Datum unosa: Ponedeljak 24.08.2009, 23:15, Naslov:
o Aleksi,jako topao avatar! Bas mi se dopada!
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Meni ovaj andjeo lici na nekoga ko je u vecitoj borbi protiv zla sa moćima nezamislivo velikim ali nikada s mirom i spokojem jer zlo nastavlja da napada iz dana u dan iz casa u cas a ovaj andjeo predvodi vojsku u vecitoj borbi protiv sila tame
____________________ Ljubav je totalni trijunf maste nad realnoscu
Tvoj avatar sam vec komentarisala samo zelim da posaljem jednu javnu pohvalu Aleksi na novom avatru daleko, daleko bolje i pozitivnije od predhodnog Tako treba Aleksi samo napred nikako nazad
Jaoj,nemoj da mislis da Tebi kontriram,meni licno se vise dopadao prethodni avatar Aleksi-pokazuje zenu koja je i sa suzom u oku dostojanstvena,zenu vrednu postovanja,zenu koja se pamti i nikada ne zaboravlja.
Ovaj,ne bih komentarisala.Ako se Aleksi vise dopada,ja to postujem.Ako vec dajemo neko svoje vidjenje-analiziranje avatara,to bi bilo moje.
Nikako se nisam naljutila ako si to pomislila imam ja malo vise od 10 godina hehehehe. Salim se naravno i svako zaista ima pravo na svoje misljenje cak bi bilo jako nepristojno i ruzno uopste pokusavati da nekoga menjas tu smo upravo zato sto prihvatamo jedni druge onakve kakve jesmo i to i jeste sustina naseg dobrog odnosa. A sto se tice Aleksi ja nju privatno znam te tako ta poruka upucena je licno njoj i ona je jako dobro razumela sta joj hocu reci time.