ja zelim dvoje!skidam kapu svima koji se odluce na
trece dijete!
moji tetak i tetka imaju troje,bogatstvo je to ogromno,ali
i tesko je!sad ce najstarija na fax,druga za 2 godine,a rodjak
za 4!ako starija jednu godinu padne sigurno je da ce se naci
sve troje odjednom na faxu,bit ce im pretesko financijski to
pregurat!
a jos oboje imaju super zaposlenja...
____________________ MOJ MALI LEON JE STIGO 19.9.2009 U 10.25
Divim se damama koje imaju vise dece,treba im dati orden.Ja sam za to da se radjaju,iako sam napravila gresku i ostala samo na dvoje dece.Svako dete vuce ono drugo i svako ima svoju srecu.Samo napred mame . Kako su nase mame radjale po 6 dece i sta im fali?Nista !!!
____________________ Nikad se ne moze reci toliko mudrosti,koliko se moze precutati gluposti !!!
Ja jos uvek nisam mama,ali razmisljala sam o tome. Imam dve mladje sestre i nikako ne bih mogla da zamislim svoj zivot bez njih. Velika su mi podrska i oslonac...
Kad sam bila klinka sanjala sam o tome da imam 5-oro dece. Sada mi je to veelika brojka. Volela bih da kao i moja majka imam troje dece.
Mislim da je sebicno zeleti jedno dete...
Finansije ne bi trebale da odlucuju o broju dece. Razumem da rodielji zele svojoj deci sve da priuste i obezbede srecno detinjstvo i udoban zivot,ali komfor se ne moze porediti sa radoscu,ljubavlju i razumevanjem koju braca i sestre dele....naracno ukoliko ih tako vaspiate i ucite.
Zato mame, nemojte misliti na vitku liniju i finansije...radjajte svojim malisanima bate i seke...
Ja sam bila jedna u roditelja i uvek sam zalila sto nemam brata ili sestru.Udala sam se i rodila dvoje dece izmedju kojih je razlika tri godine.Porasli su i bas sam bila srecna dok ih gledam e onda sam ostala u drugom stanju kada mi to uopste nije palo na pamet i resila da rodim trece.To je veliki izazov,veliko blago,velika sreca ,mnogo odricanja ali i lepih trenutaka.