Datum unosa: Subota 25.10.2008, 14:43, Naslov:
glorija, draga.. znam te, hvala netu na tome, i tek cu te upoznavati, cemu se radujem.. ali.. pokusacu isto sto i pre neki dan, samo se nadam da te necu povrediti.. vidi.. ti imas jedan zivot, zar ne? tvoje vreme je dragoceno, upamti to. dragocena su i tvoja osecanja, ne rasipaj ih! to sto ti zelis je sasvim normalna stvar, samo zapitaj se jel tebi nedostaje on kao on ili ti treba stabilna veza, da li je urusen tvoj san ili si njega do te mere idealizovala (a jesi, to je sigurno, jer ides sad zatvorenih ociju i srca u te tzv. provode) da ce ti biti jako tesko da se vratis. svako ima prava da trazi svoju srecu, imas ga i ti. on je smislio da su to klinke, kao i onaj moj ex.. covek se, ocigledno, uplasio ozbiljne veze i neminovne konacnosti iste, u smislu, to je to, nema drugih, ti do kraja zivota. to meni kaze da se vasa veza razvijala neocekivano brzo i jako, bas kao moja, ali on nije mogao to da iznese do kraja. zato i ulice u bzvz kombinacije, da pokaze sebi da nije za bacanje. tako nesto. nadam se da me razumes kako treba. draga, ti si divna osoba i sjajno izgledas, skolovana si i ambiciozna, sve je na tvojoj strani.. mislim, lako je meni da pametujem, mene je moje proslo jos davno, ja sam sad jos i srecna da je tako ispalo.. nije me bio vredan, dosta sam razmisljala i ako sam se klonila tog zakljucka sve ukazuje na to. covek je hteo da me menja, nikad mu nisam bila good enough iako je povremeno govorio neke lepe stvari. prosto, gledaj postupke i kloni ga se. i, ima toliko sjajnih ljudi, ja prosto ne mogu da verujem koliko. ja bih te ljude propustila zbog zaslepljenosti njime. moras da budes svesna novih vrata koja se neocekivano otvaraju i da dopustis sebi da ides dalje. nema stada cekas , shvati to. ili idi kod njega i reci mu da ga zelis nazad. nema trece opcije. nemoj da unistavas sebe. bice ti zao posle izgubljenog vremena. cula sam jos neke price, ako treba napisacu ti ih. jedino sto ostane je zal za izgubljenim vremenom na pogresne emocije prema pogresnim ljudima.