Datum unosa: Cetvrtak 02.07.2009, 17:45, Naslov:
Zlatna roda:
Citat:Postovane dame,
i pre ovog naseg nakaradnog obrazovanja i trulog znanja, koje su nam servirali svih ovih godina, su ziveli i postojali ljudi tako da razjasnimo jednom za uvek da svet ne pocinje sa nama.
Nadam ste da ste dovoljno obrazovane da razumete sta hocu da kazem, a pogotovo Vi koje se na to obrazovanje pozivate.
Metoda je prosto jedna vrsta znanja i nije nikakvo gatanje, a sto se tice tajne bar 30 osoba na prostorima bivse Jugoslavije(samo koliko ja znam) znaju za nju, i ne znam sto Vam toliko smeta i kritikujete samo nju, a ne kritikujete tamo neke podele sa 7 godina ili na primer kinesku metodu koja cak i za ovo nase, kako ja kazem, nakaradno obrazovanje nema veze s realnoscu jer totalno iskljucuje muski deo populacije.
'Ajde da razumemo da je metoda za odredjivanja pola deteta pre zaceca radi planiranja porodice retko znanje , ali metodu za odredjivanje moguce visine deteta ne mozete osporiti jer je primenjivaju svi svetski doktori sportske medicine i naravno ne stavljuaju je na sajt i ne dele savete besplatno sakom i kapom nego to debelo naplacuju kao vrhunski strucnjaci, a ja kada znajuci za nju besplatno izracunavam genetsku predodredjenost, naravno, zdrave dece vi to smatrate gluposcu.
Razmislite malo i zapitajte se da li je to apsurdno s vase strane.
Srdacan pozdrav svima i bilo bi dobro, ne samo u ovom slucaju, nego i u drugim oblastima, da svako svoju glavu dopuni malo i tudjim znanjima, a ne da kao klasicni pametnjakovici samo sa subjektivne tacke gledista demantujemo sve zivo.
Tačno Zlatna rodo , baš tako kao što si sama rekla, "nakaradog obrazovanja i trulog znanja" i "svoju glavu dopuni malo i tuđim znanjima"!
Nijedna teorija nije idealna, svaka ima i dobre i loše strane, pa šta prevagne. Kritika i postoji da bi se teorije usavršavale. Neki svjetski naučnici su se svojih teorija i odrekli.
Uostalom, ovdje se ni ne radi o tome kakva je teorija, nego da li uopšte treba računati .
Moje je mišljenje da nema šta da se računa, jedino šta je zaista važno je da roditelji dobiju zdravo i živo dijete , a kojeg će pola biti , za to se pobrinula priroda !