Datum unosa: Subota 16.05.2009, 17:32, Naslov: Odredjivanje pola deteta
Postovane,
ziva sam i zradva i dalje radim svoj posao, kao i sto sam ga radila i pre dobijanja sajta - tacno je da sam za Novu godinu prestala da odgovaram na e-mailove jer kao sto sam ovih dana napisala u obavestenj na stranici "info", mnogima je to sluzilo kao zabava, a ja sam trosila svoje vreme uzaludno.
S toga sam bila prisiljena da preduzmem neke mere, jer ovo je ozbiljan posao koji iziskuje puno mog vremena i truda.
Pratila sam Vase komentare i nazalost, bez namere da ikog uvredim, metoda koju najcesce spominjete i prema kojoj, vidim, odredjujete pol deteta pre zaceca nije dovoljno pouzdana jer sam ja licno upoznata sa njom, kao i sa jos par slicnih.
Hocu da kazem da kod ozbiljnih metoda nema prostora za dobijanje rezultata kod kojeg nema odgovora, sam primer je sa ovim ostatkom, koji je kod TrinityBL bio 0 - koja ne daje odgovor na njeno pitanje.
No, ostavimo to po strani, radim vec mnogo godina i iz cistog iskustva, znam, najgore je parovima koji imaju vise dece istog pola, obicno zenskog, a da ne pricam o primeru koji je navela Ljiljana na prvoj strani teme. U slicnoj takvoj situaciji su i mnogi parovi koji imaju samo jedno dete a izricito zele drugo dete suprotnog pola.
Tako da sam ponovo tu da pomognem svim ljudima koji to zele i koji me shvataju ozbiljno.
Pozdrav svima