Datum unosa: Sreda 17.02.2010, 20:26, Naslov:
Milos: Naslovljeno je nesto sto ne zavisi od nas, jednostavno se desi kad najmanje ocekujemo, u tom momentu dodje do razmene pogleda, ponekad i brojeva telefona i kontakt ili se nastavi ili ostane u nama, a moze biti i jednostrano, pa se to pretvori u veliko mucenje.
Sve u svemu, imao sam priliku da 15. avgusta xxxx godine, se susretnem, sa lepim zelenim okicama i onda sam imao jednu stvar u glavi; koju strategiju primeniti i osvojiti je? Pazljivo sam upijao sve njene zelje i fantazije, posto smo razgovarali o svemu, pokrenuli smo i temu o prethodnom ljubavnom zivotu, tu sam imao prilicno toga da saznam, nakon toga sam je definitivno oborio s nogu (ne fizicki). Trudio sam se da budem sto vise romantican pisao sam joj pesme (deo mozete procitati u potpisu), ponekad sam imao tako neverovatnu inspiraciju da mi u momentu stihovi sami dolaze na um, jer sam vizualizacijom njenog lika opisivao svoja osecanja prema njoj.
Sada smo zajedno u bracnoj zajednici i to je ona prava i jedinstvena ljubav, nadam se da ce uz Boziju pomoc ostati vatrena zauvek.