Datum unosa: Utorak 16.08.2011, 19:34, Naslov:
Drage moje djevojke i gospodje,nazalost malo je stvari koje u Oriflameu valjaju.Ne samo da ne valja Oriflame,koji nam se je prodao pod ''prirodnu kozmetiku'',a sta je u njemu prirodno,ja zbilja ne znam,ne valja nijedna druga kozmetika koja nam je samo tako izreklamirana na tv-u po cijelom svijetu.Danas sam se tako dobro informirala,vezano za sastave krema itd,doslo mi je da zaplacem.Zato MOLIM VAS,hvatajte se NATUR KOZMETIKE,npr ALVERDE je jedna od boljih,a cijena je i vise nego prihvatljiva.Mada postoje i mnoge druge kao sto su
r.Hauschka, Lavera, Logona, Sante, Primavera i Weleda.Ali ono sto je najbitnije kod NATUR proizvoda,jeste da pise na njima ''Ecocert'' ili BDIH. Ecocert vam je dokaz da je prizvod prosao sistem kontrole i sertifikacije organske proizvodnje bez upotrebe hemije. Sertifikat BDIH je garancija prirodnog porekla, kvaliteta i neškodljivosti proizvoda. Vjerujte mi da sam se danas razocarala u onu narodnu poslovicu: '' ko ne zna sta valja,zna sta je skupo''. Lijep pozdrav iz Austrije