Da li pozelite ponekad da se vratite u detinjstvo?

• 1
novi pazar
Broj postova: 39
Reg. datum: 08.05.2007
Datum unosa: Nedelja 20.05.2007, 06:21, Naslov: Da li pozelite ponekad da se vratite u detinjstvo?
Ja imam 23 godine, a volela bih da znam koliko i ostali clanovi foruma imaju...ako nije tajna... mozda, na prvi pogled izgleda nepovezano sa temom, ali nije tako. puno sam nostalgicna i cesto razmisljam o tim proslim danima i o tome koliko ce mi i sutra biti zao sto je ovaj dan zavrsen i nije jos bolje iskoriscen...ali, sta da se radi -zivot je takav, vreme nas neumorno gazi i vuce sa sobom, hteli mi to ili ne!
interesuje koji je to period u koji bi se vi najradije vratili bar na nekoliko dana???? znamo svakako da je detinjstvo nesto sto se ne zaboravlja,a sve to je povezano sa osnovnom, pa zatim sa srednjom skolom....uh,kakvi su to dani bili!
Pretpostavljam da ste svi culi onu pesmu "UZMI ME KAD HOCES TI, BAREM MENE MOZES UVIJEK IMATI, HAJDE DODJI DA SE SRCE NAPIJE, RECI STA CE MENI ZIVOT BEZ TEBE...." U njoj je onaj stih "BOLI ME I GUSI '86. DA MI JE SAD ZNATI KUDA ODOSE (ti dani)"
ali, moramo imati u vidu i i tu cinjenicu da nam se svaki prethodni period cini lepsim i boljim nego sto je zaista bio"

Posaljite privatnu poruku

Moderator
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 588
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Sreda 23.05.2007, 07:37, Naslov:
"moramo imati u vidu i tu cinjenicu da nam se svaki prethodni period cini lepsim i boljim nego sto je zaista bio"

Uglavnom je tako, nekako uvek pamtimo one lepe trenutke, a one lose potiskujemo. Kad razmisljam o detinjstvu, ono o cemu sigurno NE razmisljam je osnovna skola (jedva sam cekala da je zavrsim), a srednje skole se setim, naravno sa nekom nostalgijom, i skontam da smo se tad nekako mnogo brinuli i mislili kako imamo puno obaveza heeeeee, ma kako smo samo bezbrizni bili -Osmeh
Sad trenutno nisam nostalgicna nimalo jer sam okrenuta ka buducnosti i razmisljam o buducnosti. Mislim da je tako bolje -Osmeh

Blog

Lausanne
Broj postova: 2556
Reg. datum: 04.06.2008
Datum unosa: Cetvrtak 15.01.2009, 12:32, Naslov:
volelaa bi da mogu da se vratim ali samo na tren,lepo mi
je i sada ali detinjstvo je ipak ostaje zauvek u secanju....
Bas sinoc mi se javio prijatelj najbolji iz osnovne skole,odusevio
me...

Msn messenger

Blog

Beograd
Broj postova: 1426
Reg. datum: 09.07.2008
Datum unosa: Cetvrtak 15.01.2009, 13:06, Naslov:
U neke delove detinjstva se bas i ne bi vratila Tuzna jer nije bas sve bilo sjajno....Ipak ima tu toliko lepih dogadjaja koju su se dogodili dok sam bila mala i stvarno je bilo lepo biti dete...Secam se savrseno i srednje i osnovne skole,ali mi je bolja bila osnovna,i nekako to drustvo,ipak u osnovnoj smo cak 8 godina zajedno,dok u srednjoj svega 4 godine...Volela bih da vidim sta je sa mojim drugovima,gde su sad?bez obzira na sve cu uvek pamtiti svoje detinjstvo i rado ga se secati...a, da li bi se vratila?Ne.

Blog

Broj postova: 839
Reg. datum: 26.07.2009
Datum unosa: Petak 04.09.2009, 11:07, Naslov:
Da,volela bih da je to izvodljivo.

Blog

Novi Sad
Broj postova: 2030
Reg. datum: 27.12.2008
Datum unosa: Petak 04.09.2009, 11:11, Naslov:
Nisam imala lepo detinjstvo, ali mozda bih se vratila u period kad sam imala13-15 god, ali sa ovom pamecu Vrlo srecna

Blog

Vršac
Broj postova: 436
Reg. datum: 07.08.2009
Datum unosa: Petak 04.09.2009, 11:16, Naslov:
Da naravno....u školu ali samo na mesec dana...a i na period kad sam upoznala bivšeg muža...da malo izmenim tok radnje... Osmeh
Što bi rekla Biksi ova pamet i one godine!!!

Blog

Broj postova: 2015
Reg. datum: 14.05.2009
Datum unosa: Petak 04.09.2009, 13:55, Naslov:
Kad malo razmislim, ne bih se vracala ni u jedan perio svog prethodnog zivota.
Ne zato sto to nisu bile lepe godine, jer jesu. I ne bih ih menjala, pa cak ni neke bolne dane. Ali, sada gledam sta cu danas i sutra.
Resila sam... pokusacu da proslost ostavim tamo gde joj je i mesto.

Blog

Novi Sad
Broj postova: 4192
Reg. datum: 02.10.2008
Datum unosa: Petak 04.09.2009, 14:45, Naslov:
Nisam imala lepo detinjstvo i ne bih da se vracam unazad

Blog

Novi Sad
Broj postova: 710
Reg. datum: 17.01.2010
Datum unosa: Subota 29.05.2010, 14:38, Naslov:
Imam 30 godina...i ponekad stvarno pozelim da sam dete..i da i ja mogu tako sve..kao sto deca mogu..da se ne bojim nicega..da se vratim ( barem malo ) u skolsku klupu..ali ti dani su prosli.i sva sreca secam ih se..sa osmehom..Osmeh

Blog

Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Subota 29.05.2010, 15:03, Naslov:
Ja imam 31 godinu i ne verujem da bi se vracala....mislim da bi opet pravila iste greske,a onda ne bi nista naucila nego bi se samo vrtela u krug....neka me gde sam sada...mozda bi se malko samo vratila kada sam dane provodila kod bake u selu....samo tamo!

Blog

... Moj dom je dole u predgradju ...
Broj postova: 16
Reg. datum: 01.12.2010
Datum unosa: Cetvrtak 02.12.2010, 19:41, Naslov:
Vrlo rado bih se vratila. Na dan, a moze i na sat, tek da osetim tu lepotu zivljenja. Naravno, mislim na ono detinjstvo do polaska u skolu.
A, da. Autorka ove teme nas je pitala za godine. Ja 35 godina.
Bljak

Blog

• 1

Pravilnik ponasanja na forumu