Datum unosa: Utorak 28.09.2010, 19:08, Naslov:
drandras - Jako mi je zao kada vidim da neka devojka / muskarac ima takav stav . Varanje je najruznija stvar na svetu , bilo u mislima ili realnosti , i ljudi koji varaju su jako jadni . Postoji toliko puno dobrih zena / mushkaraca na ovom svetu , i niposto ne treba generalizovati . Prevara je ruzna stvar , jer ne varas drugoga , varas sebe , svoj zivot , svoj duh . Skrivanje i "igranje sa vatrom" uvek mogu da budu samo losa i ne isplativa stvar . Monogamija je i te kako u ljudskoj prirodi , samo slabi ljudi varaju , oni koji nemaju HRABROSTI da se potrude da odrze dobar odnos sa svojim partnerom . Da se potrude zbog sebe , zbog njega / nje , zbog dece (u koliko ih ima) zbog lepote braka / veze . Zao mi je svih tih slabih ljudi , zaista ... Tuzno je citati kako se gresno_savrsenstvo hvali time sto razara porodicu , sto utice na nekoga da cini preljubu , i time sto joj je taj covek platio da nadogradi kosu ... Ljudima je danas samo materijalno bitno . A materijalno se drage moje trosi , mnogo brze nego dusa . Mada kako i vi to mogle da znate , kada ste ocigledno svoje duse izgubili negde u medjuvremenu , dok ste cekale na nadogradnju kose ..