Datum unosa: Subota 25.09.2010, 11:58, Naslov:
Tini.ti potpuno se slazem sa tobom !!!! Sex sa ozenjenim muskarcem ... Hm ... Jesi li svesna devojko koliko povredjujes njegovu suprugu ? Jesi li svesna da se na ovom svetu sve uvek vraca duplo . Drago mi je da uzivas , samo tako nastavi , posto nece to moci da traje zauvek . Zbog obicne privlacnosti i sexa ti nekome zagorcavas zivot i cinis da se neko oseca jako lose . Jos ako covek ima dece ... To je jako strasno . Zamisli recimo da tvoj otac ima ljubavnicu , kako bi bilo tebi ?
Cini mi se da nikada nisi osetila ljubav , i da nemas pojma sta je to ... Probaj . Pravu ljubav . Mnogo je bolja nego prevara , neuporedivo !
I nemoj misliti da se trudim da te osudim . Ne poznajem te i nemam potrebe za tim . Osudjujem ono sto radis , zato sto je lose , i ne bi trebalo da bude prihvaceno , i da prolazi kao "ok" .
Mnogo je porodica koje pate zbog toga . Preljuba je STRASNA stvar . A kako cinis , tako ti se i vraca , u to budi sigurna . I kad si vec tako odlucna i spremna na sex sa ozenjenima , nemoj posle da kukas kada se tebi desi nesto ruzno .
Jako sam tuzna zbog tebe , i jako mi je zao sto tako radis . Pokusaj da izbavis sebe iz toga molim te.
Kad imas svog coveka , ne zelis da ti ga iko uzme . A ti si sad u toj ulozi da uzimas nekome nesto sto je njegovo . Veliki je to greh draga moja . Volela bih da mozes da shvatis .