Datum unosa: Sreda 03.02.2010, 16:50, Naslov:
Evo ja iz iskustva da kazem....grickala sam nokte do 24-te godine!Uzas i sramota....i nokte i zanoktice...imala sam bukvalno rane na rukama.Jednom sam cak inficirala palac koji je zagnojio...ni to mi nije pomoglo.I bilo me je sramota svaki put kada se u autobusu uhvatim za sipku,ali je to samo trajalo dok sam bila u autobusu...posle sve ispocetka!U vecini slucajeva sam to radila nesvesno...u nekim slucajevima vrlo svesno...nervoza ili nezadovoljstvo koje ne mozemo da iskazemo!Ja sam to tako shvatila....nije nista pomagalo...ni batine ni ljute paprike ni selotejp...nista!Otisla sam i stavila vestacke nokte,posle su polako moji poceli da rastu i hvala Bogu sada imam jako cvrste nokte.Niko ne bi rekao da su "grizeni" 24 godine!
Ali i dan danas kada sam jako nervozna umem da "gricnem" neku zanokticu...negde sam procitala da je to povredjivanje sebe u besu da ne bi povredili nekog drugog!
Ali i dan danas kada sam jako nervozna umem da "gricnem" neku zanokticu...negde sam procitala da je to povredjivanje sebe u besu da ne bi povredili nekog drugog!