Datum unosa: Subota 02.04.2011, 19:08, Naslov:
Ja sam pre koristila pilule POSTINOR, dva puta, i to u prihvatljivom roku od 6 meseci, bilo je redovno sve i uspesno, uvek sam za tu metodu ako dodje do komplikacije, pucanje kondoma npr, ali nikada kao sredsvo za kontracepciju. Medjutim, imala sam opet situaciju, mada ovaj put nisam sigurna da li je bilo i potrebno da uzimam pilulu, ali da bih mogla mirno da spavam uzela sam ESCAPELLE, po prvi put(ove Postinor tablete su bile pre vise od godinu ipo, mislim ne koristim ih kao kontracepciju),i nisam dobila vec 3ipo nedelje! nista se ne desava, ni posle 7-10 dana, iako sam imala menstrualne bolove, bila nervozna ali menstruacija se nije pojavila, cak ni kao redovna koju sam trebalo da dobijem do kraja meseca(iako mi nije redovna u smisli tacnog datuma)..nisam sigurna da li sam trudna, mislim kondom nije pukao, ja, ali za svaki sl ja sam tabletu popila za manje od 12h posle odnosa ali me plasi taj izostanak menstruacije, a plasim se da radim test, najiskrenije! znam da bi trebalo da idem kod finekologa, ali da li je moguce da se sve to desava usled velike kolicine hormona u organizmu? znam sta treba da radim, ali svuda sam trazila po internetu ovakav slucaj i nista nisam nasla..