Datum unosa: Sreda 09.06.2010, 14:14, Naslov:
Mislim muskarci uopste nisu toliko razliciti od zena . Jesu po nekim sustinskim stvarima . Ali muskarac koji te voli SIGURNO nece da prestane da zeli da spava sa tobom zato sto si rodila dete i zato sto je on to video. Naravno da me moze osetiti bol , ali i muskarac je doveo do toga da se dete rodi posle devet meseci . Tako da smatram da je uloga majke i oca ista . Majka rodi , prezivi bol , ok , Bog je tako odredio , to je njen deo posla , ocev deo je nesto drugo . Zato smatram da majka na porodjaju ne treba da bude sama sa nepoznatim doktorima i babicama , veoma je vazno da ima nekoga uz sebe , nekoga cije je to dete isto onoliko koliko je i njeno !
Jadan taj muskarac koji posle porodjaja dozivljava svoju suprugu samo kao majku , taj je stvarno duhovno hendikepiran ! Za jednu ZENU je najlepse kada postane MAJKA , i ta dva bi trebala tada da se spoje u jedno , a muskarac ako je pravi on ce je obozavati bas zbog toga sto je ZENA i MAJKA njegovom i njenom detetu .
Jadan taj muskarac koji posle porodjaja dozivljava svoju suprugu samo kao majku , taj je stvarno duhovno hendikepiran ! Za jednu ZENU je najlepse kada postane MAJKA , i ta dva bi trebala tada da se spoje u jedno , a muskarac ako je pravi on ce je obozavati bas zbog toga sto je ZENA i MAJKA njegovom i njenom detetu .