Datum unosa: Nedelja 21.07.2013, 10:37, Naslov:
Procitala sam sve vase odgovore na ovu temu i svi kazu sta bi bilo kad bi bilo jer niste se nasli u toj situaciji (i bolje da se nikad ni ne nadjete) ali ja jesam nazalost. u braku sam 2 godine a vec me je prevario pre 2-3 nedelje, i to mi je pre neki dan priznao jer sam uocila neke sitne lazi i to je probudilo sumlju u meni, bio je sa tom nekom 2 puta i rekao je da vise nikad nece, kaje se i place trazi oprostaj ali ja to ne mogu da mu oprostim nikad, resili smo da spasimo brak ako je to moguce jer imamo dete od godinu dana a to i zelimo, ja ga na neki nacin jos uvek volim a kaze da i on mene, ali ipak ne mogu vise nista da mu verujem jer poverenje kad se jednom izgubi tesko se opet povrati nazad ponekad se to vise nikad ne vrati u dovoljnoj meri. Meni je tesko veoma ne znam kako da se ponasam prema njemu, ljuta sam, besna, mislila sam da mu vratim istom merom ali cemu to jer posle ne bih bila nista bolja od njega. Dodje trenutak kad mi je tesko da ga gledam, poljubim ili da ga zagrlim. Pokusacu da spasim brak al dal cu uspeti videcemo. Drage moje dame to nije nimalo laka stvar verujte mi na rec i ja vam od sveg srca zelim da nikad to ne dozivite.