Datum unosa: Ponedeljak 17.08.2009, 17:45, Naslov:
Moj najbliskiji muski prijatelj... Zovem ga jednostavno Dj.
Znamo se od 7 godine tj. prvog razreda skole, ali smo bliski postali tek pre 2 godine. Citavu osnovnu skolu je po svom priznanju bio zaljubljen u mene. Mene je to uzasno nerviralo, jer su svi drugari znali i zadirkivali nas. Na svim rodjendanima je birao mene za ples, a meni su se svidjali drugi decaci. Kad se samo setim ekskurzije u 8 razredu... Sta je sve radio da bi me osvojio. Deca...
Onda se nismo videli vise od 7 godina. Posle slucajnog susreta poceli smo povremeno da se vidjamo. Nikada sami. I uvek sam osecala neku nelagodu. Uvek je bio zbunjen, uvek bi se zacrveneo. A, niko iz drustva ga nije stedeo. Nisam mogla da prihvatim da je jos zaljubljen. Pa, nemoguce.. Bili smo deca, a toliko je godina proslo. Imao je devojke, i ja sam imala vezu. Ali, on nikada otvoreno nista nije rekao, niti mi se udvarao sto me je jos vise izludjivalo, jer nisam znala sta da mislim.
Zblizili smo se vremenom, pricali smo vrlo otvoreno. Ja sam osecala slobodu da mu se poveravam i znao je sve o mojoj ljubavi i vezi sa jednim covekom, on je meni pricao o devojci koja mu je prilicno znacila. I pocela sam da ga smatram svojim najboljim drugarom.
Jedne noci, na putu kuci posle rodjendana kod druga.. Pa, vozili smo se ravno 5 sati u autu i razgovarali.
Prvi put je rekao. Da je zaljubljen u mene ceo zivot, da je u tom trenu zaljubljen u mene po malo i da misli da ce tako ostati i ubuduce, da sam ja reper za sve devojke koje su prosle kroz njegov zivot. U to vreme smo oboje bili sami i mislila sam nema sanse da se te noci nesto ne desi. Na kraju, on je rekao da je siguran da bi me izgubio ako bi ucinio nesto nepromisljeno, da bi sve pokvarili necim sto oboje znamo da ne bi uspelo. Pokvarili bi prijateljstvo koje ipak postoji izmedju nas. I rastali smo se kao i svaki put.
Cini mi se da od tada imamo drugaciji odnos. Ili sam barem ja rasterecena. On je moj prijatelj. Kao da je skinuo neki teret sa sebe i da nam je odnos posle toga bolji.
On vec duze ima devojku, pricamo o tome. Ja se njemu poveravam. Nema vise tenzije.
Tako sam bila polaskana... Ja, obicna M, a neko je imao takva osecanja prema meni. Ja, obicna M, a njemu sam bila posebna. Veoma je to lep osecaj.
Uzasno sam bila opsirna, ali me interesuje vase misljenje.
Da li mislite da smo prevazisli to i podigli nas odnos na visi nivo? Moj bivsi decko je mislio da bi Dj iskoristio prvu priliku koja bi mu se ukazala. Ali, imao je priliku i nije je ni iskoristio, ni zloupotrebio.
Zato mislim da mi je on pravi drugar.
Sta vi mislite?